Főoldal

Településünk

Közigazgatás

Pályázati információk

Intézmények

Hasznos információk

Befejezett TOP pályázatok

TOP-3.2.1-15-BS1-2016-00047

Kedvezményezett neve:

  Medgyesbodzás Község Önkormányzata

Projekt címe:

  Medgyesbodzás községháza energetikai felújítása

Szerződött támogatás összege: : 41.250.833 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Medgyesbodzás Község Önkormányzata eredményesen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.2.1-15 kódjelű, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című felhívására, amelynek keretében a projekt mintegy 41,25 millió forint, 100% intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt keretében Medgyesbodzás Község Önkormányzata a 100%-os tulajdonában és fenntartásában lévő Községháza épületének energetikai korszerűsítését valósította meg.

A projekt célja az önkormányzati tulajdonban lévő épület racionálisabb energiagazdálkodásának elősegítése volt, így a fejlesztéssel csökkent a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátása. A korszerűsítés előtt az épület energetikai minőség szerinti besorolása „II”, azaz „rossz” minősítésű volt. Az épület a fejlesztés eredményeképpen immár „DD”, azaz „korszerűt megközelítő” energetikai besorolással rendelkezik.

A fejlesztés során, az épület működési költségének csökkentése, valamint a fenntarthatóbb működétetés érdekében az alábbi energetikai beavatkozások valósultak

  1. Utólagos külső oldali hőszigetelés

  2. Padlásfödém hőszigetelése

  3. Nyílászárók cseréje

  4. Fűtéskorszerűsítés

Az energetikai fejlesztéssel egyidejűleg, Medgyesbodzás Község Önkormányzata a Felhívás szerinti kötelezően megvalósítandó, úgynevezett projektarányos akadálymentesítést is teljesítette.

 

A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2021.10.31.

 

A projekt európai uniós támogatás segítségével, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-BS1-2016-00047  Medgyesbodzás községháza energetikai felújítása

 

 

  

 

Vissza

 

A honlappal kapcsolatos észrevételeit E-mail-ban jelezze! admin@medgyesbodzas.hu